Part

Pris: 800,- Bokse: 5/6
Rom rideklub Smedevej 21 7620 Lemvig

Kontrakt angående part på elevhest.

Kontrakten omhandler følgende hest/pony: _______________________________

Kontrakten omhandler følgende rytter: ___________________________________

Som partrytter på en elevhest i Rom Rideklub, må man benytte hesten som sin egen, TO af følgende dage Fredag, Lørdag og Søndag.

Man må ride dressur, spring, modtage privatundervisning, tage til stævner udenbys eller lign.

Rider man på skovtur skal man være ifølge med en rytter over 18. Der må rides i staldens åbningstider, og rundt om undervisningen. Dog kommer hestens primære opgave som elevhest altid i første række, og den skal være til rådighed i undervisningen, stævner og arrangementer i klubben. Hvis dette er tilfældet, vil i få besked.

Når man er partrytter, fungere man som privatrytter, man skal derfor overholde staldens åbningstider 14.00-21.00 i hverdagene, og 12.30-17.30 i weekenderne, man må ikke ride i hallen mens der er holdundervisning.

Prisen er 800 kroner i måneden, betalingen falder pr den 1. hver måned. Juli måned er elevhestene på sommergræs, og denne måned er derfor betalingsfri, i august betales for en halv måned.

SIKKERHED

Ridehjelm SKAL benyttes når der rides. Er rytteren under 16 år, skal der benyttes sikkerhedsvest hvis der springes eller rides i skoven. Rom Rideklub er ikke ansvarlig for opsyn, og alt færden i/på og omkring staldene og hestene er på eget ansvar. Samt er det ikke tilladt at ride i skoven alene, samt skal der være en person til stede, når rytteren rider, i tilfælde af uheld.

OPSIGELSE

Partkontrakten kan opsiges fra partens side, inden den. 20 i måneden uden ekstra beregning. Opsiges den efter den. 20 i måneden, påregnes en halv måneds ekstra betaling. Partkontrakten kan opsiges fra klubben med øjeblikkelig virkning, i tilfælde af grov mislighold af hesten.

Er rytteren under 18 år, underskrives kontrakten af en forældre/værge.

PARTEN ROM RIDEKLUB

_______________________________ _______________________________

BLOKBOGSTAVER BLOKBOGSTAVER

_______________________________ _______________________________

Pris: 800,- Alle priser er per måned.

Login for at tilmelde dig Opret profil