Sidste nyt

31.10.23

Rom Rideklub søger en springunderviser onsdage fra december - se mere på facebook og kontakt endelig bestyrelsen, hvis du er interesseret. Hvis du gerne vil undervise men ikke synes at spring er sagen, så kan vi i stedet tilbyde at du kan varetage vores begynderhold om tirsdagen fra kl. 16. Begynderhold er børn fra 4 år og op, hvor der er en hjælperpige til hvert barn. Begynderholdene er i alt på 1½ time. 

Om mandagen  fra december vil Helle Larsen og ved hendes fravær datteren Alberte undervise.

Der vil med Helles overtagelse af ejendommen komme nye ordensregler, hold øje med disse, de bliver hængt op i stalden. Åbningstiderne vil være uændrede.

Ridehuskort vil pr. gang (fra 1.12) blive reduceret i pris til 30 kr. fra nu 50 kr. - der skal betales ridehuskort også når man ride privat eneundervisning.

 

24.10.23

Det er nu muligt at tilmelde sig til julestævnet under events https://rom-rideklub.dk/events
For at afvikle stævnet, er elever/forældre forpligtet til at hjælpe med afvikling af stævnet. Der er opgaver af større eller mindre karakter, så alle har mulighed for at bidrage med det de kan. Dette er ikke ændret fra de tidligere stævner, men det er blot blevet muligt at tilmelde sig som hjælper over hjemmesiden frem for på en seddel i klubben, hvilket gør planlægningen nærmere for stævneudvalget. Du finder også tilmelding som hjælper under events.

Overbygård er solgt til Helle Larsen, HL Horses, som overtager stedet d. 01.12.23. Helles heste begynder at flytte ind i snarlig fremtid. Vi ønsker Janni og Bjarne god vind fremover.

 

29.09.23

Rom Rideklub har fået 15000 kr. af Nordea-fondens delepulje til indkøb af en hestetrailer. Traileren kan lejes af klubbens medlemmer til 200 kr., som skal dække vedligehold og forsikringer. Formålet med delepuljen er, at så mange som muligt får glæde af støtten og det er ikke noget, som klubben skal tjene penge på - det er et gode til medlemmerne. Hvis man gerne vil leje traileren, skal man kontakte Anne Kristensen fra bestyrelsen, se yderligere på facebook. Traileren bliver kaskoforsikret. 

Da underviser Sarah skal ud at rejse i oktober, overtager Janni T som udgangspunkt hendes  torsdagshold. Tinka og Dandy kan desværre ikke bruges i undervisningen i øjeblikket, da de er halte. 

Klubben har lukket for undervisning i uge 42, men der er aktivitetsdag om tirsdagen, hvor det stadig er muligt at tilmelde sig kæphesteeftermiddag forudgået af frokost. Om formiddagen er der ponygames, men alle pladser er optaget. Velmødt til en hyyggelig dag med forskellige aktiviteter.

Klubben holder julestævne første weeekend i december. Sæt kryds i kalenderen. Der vil både være dressur og spring som vi kender det fra sidste år. 

I februar har vi generalforsamling igen, og vi har brug for nye og flere kræfter til bestyrelsen - kontakt os gerne ved spørgsmål.

 

18.08.23

Undervisningen er godt i gang efter sommerferien. Der er blevet indkøbt en ny pony i stedet for Tommy. Det er hoppen Saveur, som er Dansk Sportspony. Hun er 8 år og 144 cm høj. 

Janni T har overtaget mandagsholdene efter Anna, som har fået nyt arbejde. Ved afbud kan Jannis kontaktes på sms 4043 0919, husk at skrive holdnummer.

Lørdag d. 19.08.23 er der et springkursus for alle. Tilskuere er velkomne.

Mht. ledige pladser: Der er i øjeblikket ingen ledige pladser til voksne, der er ganske få pladser til øvede børn og meget få pladser på begynderhold. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør med betaling, når du har fået en ledig plads til dit barn, skal du se på hjemmesidens forside, hvor der står en nøje beskrivelse af hvordan man opretter login, tilmelder kontingent og derefter undervisning. Spørgsmål til betaling eller udmelding foregår kun på kassereren@rom-rideklub.dk

 

06.07.23

Tommy er desværre fundet død på folden samme dag som han er vaccineret og har fået ordnet tænder, dog nogle timer efter. Årsagen til det pludselige hjertestop er ukendt. Tommy blev desværre kun 11 år. 

 

03.07.23

Hestene er gået på velfortjent sommerferie. Det er i år ikke muligt at besøge hestene, mens de er på sommergræs. Ridning starter igen i uge 32.

Fie har fundet et godt nyt hjem, vi har nu igen 8 heste.

Status er, at der er fundet nye passere til august. Der er ingen ledige parter. Man kan komme på venteliste til begynderhold, der er enkelte pladser på øvet hold.

Det er stadig muligt at tilmelde springdag ved Stine. Ryttere udefra er også velkomne. Tilmeld under events.

 

30.05.23

Lille ridelejr:

Der er stadig plads på lille ridelejr, men vær hurtig, hvis dit barn også skal have en af årets ridelejr-t-shirts, da de går i trykken meget snart. 

Springdag: 

I august er der planlagt springdag med Stine - alle kan være med uanset hvor rutineret man er.

Vil du være passer?

Fra august søger vi en passer over 13 år. 

En passer hjælper tirsdag fra ca. kl. 15.30 på begynderholdene, og lønnen for det er en gratis ridetime på passerholdet kl. 18.20, hvor vi laver alt muligt. Send en SMS til Charlotte på 2140 9878, hvis dit barn er interesset.

Vil du ind i bestyrelsen?

Iben har ønsket at træde ud af bestyrelsen men vil gerne fortsætte som kasserer, det er vi meget glade for. I følge vedtægterne behøver kassereren ikke sidde i bestyrelsen. Vi søger derfor et 5. medlem i bestyrelsen - er det dig? I følge vedtægterne kan bestyrelsen selv finde et nyt medlem indtil næste generalforsamling i februar. 

Nye stigbøjler:

For at højne sikkerheden for eleverne, har vi fået sponsoreret 9.600 kr. til nye sikkerhedsstigbøjler fra Sparekassen Danmark Fondene. Vi har meget taknemlige for bidraget.

 

25.03.23
Vi har lavet en god ordning med Land og Fritid Rom, som giver klubben 10 % af alle hesterelaterede køb!! Disse 10 % går til nyt udstyr til hestene eller præmier til vores stævner, så det kommer retur til jer som medlemmer.
Derfor gem din bon og giv den til Charlotte eller læg den i postkassen i kantinen.

 

15.03.23

DGI/DIF har støttet vores klub med 15000 kr til indkøb af nyt udstyr til andre aktiviteter i klubben. Der bliver derfor indkøbt cavalettisblokke 6 stk, ringridningsudstyr og udstyr til ponygames. Vi ser derfor frem til nogle spændende aktiviteter. 

I marts har vi desværre sagt farvel til Alf efter tro tjeneste gennem årene på elevholdene. Der er i stedet for Alf blevet indkøbt fjordhesten Tinka på 14 år, som vi forventer os meget af. 

Vil du starte til ridning? Der er i øjeblikket yderst begrænset plads, dog kan der muligvis findes plads til 1-2 elever på begynderhold. Alt er stort set optaget på øvet ligesom det heller ikke er muligt at gå til spring eller få part på elevhest. 

Der er stadig muligt at få plads på lille ridelejr, tilmelding under events, der er 14-16 pladser. 

Alle pladser på store ridelejr på elevhest er helt optaget. 

Til gengæld er aktivitetsudvalget snart klar med årets program, lidt forsinket, da bestyrelsen har lagt sin energi i at finde den helt rigtige afløser for Alf. 

Der er lukket for undervisning på alle forårets helligdage og sidste ridning før sommerferien er torsdag d. 22. juni. 

Send sms til Charlotte på 21409878 ved spørgsmål eller tilmelding. 

 

Ny bestyrelse fra 09.02.23:

Formand Charlotte Madsen 

Næstformand Kristine Trojel 

Kasserer Iben Bloch Johansen 

Sekretær Anne Kristensen 

Medlem Stine Skotte Bjerregaard 

Næste bestyrelsesmøde afholdes medio april. Emner til drøftelse kan sendes til bestyrelsen@rom-rideklub.dk 

 

31.01.23

Husk generalforsamling d. 09.02.23 kl. 19 i klubhuset - vel mødt. 

Vi har lavet lidt ændringer til holdene, de involverede har fået besked. 

Vi har midlertidigt nedlagt hold 1 torsdag kl. 16.00, da mange ikke kan nå det pga. arbejde. Vi har desuden nedsat voksenholdet som det er kendt. Det er nu blevet et mixhold, som allerede er fyldt godt op. 

Men vi kan tilbyde 2 pladser tirsdag kl. 17.30 som eventtilmelding på samme måde som det tidligere voksenhold. Se under events om der er plads.

Tilmelding til undervisning skal ske på SMS til Charlotte 21409878. 

 

18.01.23 Godt nytår

Undervisere/undervisning

Stine Skotte har overtaget begynderhold og det ene mixhold fra december. 

Rikke er stoppet med voksenholdet fra 1. januar. Da der ikke har været tilslutning til voksenhold på det seneste, er voksenholdet omdannet til et mixhold med tilmelding via events for en måned ad gangen. Her kan alle øvede ryttere tilmelde sig, hvis de vil ride lidt mere en måned eller hvis det bare passer bedre. Hesteønske aftales på dagen.

Fra uge 3 overtager Sarah Hansen undervisningen om torsdagen. 

Vi har også sagt farvel til Julie, som har undervist i spring, springholdet overtages igen af Bjarne.

Der er en enkelt ledig plads på begynderhold tirsdag, og der er lidt pladser på torsdagshold øvet kl. 16. Hvis du ønsker en plads, skal du sende en sms til 21409878.

 

Der trækkes kontingent i januar

Det højere beløb som er trukket for januar skyldes kontingent, som betales et år ad gangen.

 

Sommerridelejr

Der kan tilmeldes sommerridelejr både lille og store ridelejr via events fra d. 20.01.23 kl. 20. Der vil blive rift om pladserne på store ridelejr, hvor der kun er 8 pladser.

 

Alf

Alf takker af fra tro tjeneste som elevhest omkring 1. marts. Vi leder efter en afløser udover Candy.

 

25.11.22

Der er ingen ledige pladser for tiden.

Du kan tilmelde til stævne både i spring og dressur under events. 

 

02.10.22

Vi har købt ny hest, den smukke tinker Candy Girl, som i øjeblikket er i tilridning - hun har et helt fantastisk sind, og det er en hest, vi regner med bliver særdeles populær. Købet af Candy er støttet af Nordea-fonden.

Vi har desværre ikke kunnet få en ny stævnedato i efteråret - næste stævne er i starten af december.

Til gengæld laver vi et brag af en aktivitetsdag som et kursus tilpasset elevens niveau - der kommer mere om det senere.

Der er to ledige pladser på begynderhold fra oktober 2022. Kontakt Charlotte Madsen, sms 2140 9878 hvis det har interesse.

Der er i øjeblikket inden ledige parter eller eneste ledige plads på springhold er på Fie, som kræver rutineret rytter.

Vi søger stadig undervisere - kontakt bestyrelsen, hvis du er interesseret. 

 

Undervisere: 

Mandag: Anna Bonde

Tirsdag: Stine Skotte

Tirsdag: Mixhold Stine Skotte og passerhold Charlotte Madsen 

Onsdag: Bjarne

Torsdag: Sarah Hansen
 

Vil du begynde til ridning: Du kan kontakte formand Charlotte Madsen på sms. 

Der er plads på springholdet onsdag på egen hest.

Problemer ved eventtilmelding eller shoppen: Der fremkommer fejl inden betaling i shoppen, hvis man anvender emoji.