Næste stævne er 5-6./12-20

Se klasser under eventtilmelding.

Standard info:

Bemærkninger til stævne

Julestævne i Rom Rideklub

1. Inviterede klubber: VEST - STR - HOSK

2. DRFs regler er gældende, hvor intet andet er anført.

3. ROM forbeholder sig ret til at aflyse/sammenlægge klasser.

4. Der tilmeldes via DRF GO.

For Roms elevryttere sker tilmelding via Roms hjemmeside under eventtilmelding. Husk at lægge den rigtige klasse i kurven. Man skriver navnet på de 3 heste, man ønsker at ride på i rækkefølge i kommentarfeltet, så håber vi at alle får deres ønsker opfyldt.

Spørg jeres ridelærer hvilke(n) klasse(r) I skal ride – max 2 klasser pr. rytter.

Alle elevheste med børn går som pony.

Der er mulighed for opråber i LD, dette angives ved tilmelding

Der er mulighed for trækker i Holdridning, dette angives ved tilmelding.

Alle klasser rides på bane B

Der kan meldes i 2 klasser i samme procentklasse fx. både LD1 og LD2, men ikke mere end 2 starter pr. ekvipage/dag.

5. Der er sidste frameldingsfrist med 100% returret d. 2/12 2020, herefter gives der 0 kr retur ved frameldelse, uanset årsag.

6. Efteranmeldelser er muligt i det omfang tidsplanen tillader det, dobbelt indskud.

7. Hver dressurklasse koster 80kr., spring og holdridning 70 kr. og skal betales ved tilmeldingen.

8. Der er rosetter og doteringer eller præmier svarende beløbet hertil. (1 placering/4 startende ryttere), kun rosetter i spring og holdridning.

9. Cafeteriet og  Sekretariatet åbner en time før første klasse starter,Telefon under stævnet 60 22 30 49

10. Opvarmning kan foregå udendørs og i indlagte pauser mellem hver 4. rytter, da der kun er 1 ridehal til rådighed.

11. Der kan for elevryttere kun tilmeldes springklasser, på elevheste hvis man går til spring i klubben.

Af hensyn til den daglige drift og Covid-19 restriktioner, må stalden ikke benyttes til opsadling fra udefrakommende.

Der bæres mundbind af ALLE på indenddørs arealer, undtagen under ridning.

Vi forbeholder og retten til at lave ændringer op til dagen inden stævne så fremt det er nødvendigt for at kunne overholde Covid-19 restriktionerne.

Senest tilmelding d. 27/11-2020